Atresmedia TV estrena a laSexta “Vamos a publicidad”, un homenatge a l’impacte de la publicitat a la televisió

02/12/2024

Atresmedia TV estrena el 12 de febrer de 2024 el programa “Vamos a publicidad”, un format que arriba com a tribut a la publicitat a la televisió i que s’emetrà a laSexta després de “El Taquillazo”. Aquest nou espai també estarà disponible a Atresplayer.

Aquesta nova proposta arriba com un viatge pel passat i present de la publicitat espanyola, destacant la importància i l’impacte que la publicitat ha tingut a la vida dels espanyols. D’aquesta manera, «Vamos a publicidad», recollirà des de frases inoblidables fins a melodies que han aconseguit mantenir-se plasmades a la memòria dels espectadors, passant per l’enginy i l’humor que ha estat present a cada anunci. El programa aconsegueix mostrar com la publicitat forma part intrínseca del dia a dia de les persones.

El programa no només repassarà els anuncis més recordats i premiats a Espanya, sinó que es reflexionarà sobre com ha contribuït al desenvolupament de la televisió com a mitjà d’entreteniment, fonamental per garantir programació gratuïta per als espectadors.

El públic podrà participar-hi activament, recordar i compartir les seves pròpies experiències, així com comentar els anuncis que més recorden o més els han marcat.