Demand Gen: Google allibera les campanyes de generació de demanda

02/21/2024

Demand Gen, són campanyes que registren les accions i interaccions a YouTube, incloent Shorts, Discover i Gmail, transformant-se en l’opció ideal per a aquells anunciants en xarxes socials que volen publicar anuncis atractius i multiformat a les plataformes de més impacte de Google.

Des de la companyia nord-americana indiquen que la “probabilitat que YouTube s’utilitzi per buscar productes i marques és el doble que qualsevol altre servei de vídeo o plataforma de xarxes socials”. A més, indiquen que els usuaris creuen que els anuncis de YouTube són més fiables, creïbles i veraços que els anuncis d’altres plataformes de vídeo o xarxes socials en un 16%.

Aquestes campanyes, impulsades per la intel·ligència artificial de Google, són ideals quan vols fer créixer el teu negoci i atraure nous clients potencials.

Recordes aquesta etapa intermèdia de l’embut de vendes on els usuaris ja hi tenen interès, però no estan buscant activament? Aquí és on entren en joc les campanyes de generació de demanda. La idea és educar i convèncer les persones sobre el seu valor i rellevància.

Aquesta estratègia a llarg termini es basa en la creació de contingut significatiu, el foment del compromís i lús duna àmplia gamma de canals per establir el reconeixement de marca i la confiança.