El 9 d’abril és el dia que Prime Video et començarà a mostrar publicitat

02/29/2024

La publicitat en el contingut audiovisual a la petita pantalla ja no és només cosa de la televisió en obert. Netflix va ser la primera plataforma de vídeo sota demanda a introduir anuncis a les seves sèries, pel·lícules, realitys i documentals. Ho va fer a finals del 2022 generant una gran polèmica, però resultant ser menys invasiu del que s’esperava en oferir una nova tarifa, més barata, amb talls publicitaris. És a dir, els usuaris que ja tenien Netflix podien continuar gaudint del contingut audiovisual pel mateix preu o pagar menys i tenir anuncis. Poc després va fer el mateix Disney+ i ara ha arribat el moment a Amazon Prime Video. Pero al contrario de las citadas plataformas, el gigante de envíos al hogar, en su área de entretenimiento, mete publicidad automáticamente a todos sus suscriptores. Però al contrari de les plataformes esmentades, el gegant d’enviaments a la llar, a la seva àrea d’entreteniment, fica publicitat automàticament a tots els seus subscriptors. Així ho ha fet saber als seus clients a través d’un correu electrònic: “A partir del 9 d’abril, les sèries i pel·lícules de Prime Video inclouran publicitat limitada”.

“Això ens permetrà seguir invertint en contingut atractiu, i continuar augmentant aquesta inversió a llarg termini i mantenir així la qualitat i quantitat dels continguts a Prime Video. El nostre objectiu és tenir molts menys anuncis que la televisió lineal i que altres serveis de streaming “, diu de manera textual la comunicació.

És a dir, que a diferència de Netflix o Disney+, pel preu actual és obligatori tenir anuncis. Tot i això, donen l’opció de lliurar-se’n pagant més cada mes: “També oferirem una nova opció sense anuncis per 1,99€ addicionals al mes”. La lletra petita avisa del següent: “El contingut en directe i els canals de subscripció addicional continuaran incloent contingut publicitari”

Conscients d’aquest canvi important, donen l’opció de rescindir el contracte: “No hi haurà canvis en el preu actual de la teva subscripció a Prime. Pots cancel·lar la teva subscripció sense càrrecs”.