TikTok Ad Awards celebra la tercera edició: dates i candidatures

06/11/2024

TikTok ha anunciat la tercera edició dels TikTok Ad Awards, en què es premiarà les campanyes més impactants que han conquerit els usuaris de la plataforma a causa de la seva creativitat, autenticitat i resultats extraordinaris. Aquest any, el certamen afegeix una nova categoria per celebrar aquestes campanyes més innovadores de l’upper funnel, i li dóna la benvinguda també als Països Baixos al programa per primera vegada.

Els premis estan disponibles per al Regne Unit, DACH (Alemanya, Àustria i Suïssa), França, Itàlia, Espanya, Europa Central (Romania, República Txeca i Polònia), els països nòrdics (Suècia, Dinamarca, Noruega i Finlàndia), Israel i els Països Baixos.

Per la seva banda, la comunitat de TikTok vol que les marques superin els límits creatius i per això, els TikTok Ad Awards busquen posar el focus sobre les empreses que estan superant aquests límits creatius de la millor manera, aportant contingut que entreté la comunitat de la plataforma.

Aquest any, els TikTok Ad Awards arriben amb cinc categories a les quals les diferents marques es podran presentar, entre les quals es reconeixeran les millors campanyes sobre la base de la creativitat, la innovació i els resultats més destacats. Les categories són les següents: Grates Branding, Greatest Performance, Greatest Creative, Greatest Small Business i Greatest TikTok.

Les campanyes que es reconeguin amb un guardó obtindran diferents premis: el trofeu de TikTok Ad Awards; crèdits dels anuncis; la insígnia de TikTok que permeti promocionar el premi en xarxes socials o en presentacions de clients; i col·laboracions paid media per promocionar els guanyadors. A més, els guanyadors dels premis Greatest TikTok assistiran a la final de l’European Grand Prix.

L’obertura de les inscripcions per als premis de TikTok serà aquest 10 de juny i estaran obertes fins al 25 de setembre del 2024. Entre el 25 de setembre i el 27 de novembre, els jurats de cada país deliberaran i triaran les millors campanyes, que rebran el guardó a les diferents gales locals que se celebraran entre el 28 d’octubre i el 7 de novembre. Como colofón, el 27 de noviembre de 2024 se celebrarán el European Grand Prix entre los Greatest TikTok de cada país.