Cinc maneres de garantir més clics en el teu vídeo

Hi ha moltes maneres d’assegurar-se que el major nombre de persones possible faci clic i les cinc següents han demostrat ser molt eficaços. La primera forma és capturar l’atenció de l’espectador en els primers 3 a 5 segons. Els primers segons del vídeo són decisius i poden ser qualsevol cosa des d’una petita història fins a una comèdia intrigant.

La segona i tercera forma es refereix a la simplicitat però a l’essència al mateix temps. El vídeo ha de ser clar des del principi per a qualsevol que el vegi. L’espectador ha d’entendre el missatge des de l’inici per poder participar en ell. No obstant això, també ha de tenir essència perquè els espectadors s’identifiquin amb ell. Per descomptat, l’objectiu final és la compra, però el primer impuls ha de tenir una naturalesa emocional.

I finalment, les dues últimes formes concerneixen a la companyia mateixa. L’espectador ha de ser capaç de reconèixer els valors de la marca immediatament. Això últim afavorirà el coneixement de la marca i una base de lleialtat més forta. El que ens porta a l’últim punt, que és l’anomenada  crida a l’acció. Una vegada que es capta l’atenció i l’espectador sap prou sobre la marca i el seu valor, el vídeo ha d’acabar amb un objectiu específic, que no ha de ser necessàriament una compra, si no que també pot ser deixar un feedback, participar en un debat o fins i tot compartir el contingut amb altres persones.