El vídeo, el format online que generarà més tràfic aquest 2022

El vídeo serà el format que dominarà Internet aquest 2022. S’estima que, durant aquest any el contingut de vídeo generarà el 82% de tot el tràfic d’Internet.

Això es degut a que, cada vegada més, les xarxes socials i totes aquelles noves plataformes emergents, entre elles Instagram, YouTube o Tiktok, aposten molt més pel vídeo i animen mitjançant els seus algoritmes als creadors de continguts a apostar més pel format vídeo per sobre de la imatge estàtica. I Això es un aspecte que ja portem observant des de fa temps a plataformes que com Instagram, que les estadístiques amb majors impressions les tenen els reels.

De fet, segons Forrester, s’estima que un minut de vídeo té un impacte igual que 1,9 milions de paraules per un usuari. Tanmateix, existeix un 41% més de probabilitats que l’usuari faci clic a un vídeo per sobre d’una imatge o text.

Segons aquestes dades, les marques han d’apostar per crear contingut en format vídeo i realitzar accions publicitàries online també en vídeo. Donar-li un espai al vídeo publicitari és necessari i gairebé una obligació, ja que es el que consumeix ara mateix l’audiència.