La solució definitiva perquè les grans empreses conquistin les qüestions de les micro tendències

Quan es va produir el primer brot de coronavirus, gairebé tota la gent va córrer als supermercats per a comprar l’essencial, com a paper higiènic i aliments que poguessin durar un llarg període de temps. No obstant això, amb el pas del temps, la gent va començar a comprar  llevat per avorriment.  Aquest canvi en les preferències dels consumidors és la prova de les anomenades micro-tendències.

Les micro tendències  emergeixen i evolucionen molt ràpidament.  El principal problema que creen és el fet que les grans empreses triguen de 15 a 22 mesos a llançar un nou producte  i per a llavors, ja necessita una actualització. Per tant, les marques més petites i fàcilment adaptables, les micro marques, sempre troben maneres de satisfer les necessitats dels clients més ràpidament i superen a les grans empreses.

No obstant això, les grans empreses van trobar maneres d’avançar-se als fluxos del mercat mitjançant l’ús de la intel·ligència artificial (IA). La IA utilitza els mitjans socials per a anticipar el que els clients voldran en el futur i quina tendència dominarà en aquest moment en particular.