Tendències tecnològiques en l’etapa Covid-19

La irrupció de la Covid-19 no ha deixat a ningú indiferent i l’era digital en la qual vivim presa més importància que mai. Del confinament, al qual ens hem vist obligats per a prevenir i disminuir contagis, han sortit reforçades noves tendències que marcaran el que queda d’any i els que estan per venir.

Parlem de conrear i prioritzar tot el que tingui a veure amb la salut, la cura i la protecció de la vida. El benestar personal, mental i físic i tots els reptes que es plantejaran referents a la  salut. Qüestions que van de la mà, segons l’estudi de Sorra Tech&Trends, amb les mesures de seguretat i privacitat davant una digitalització que, si ja era present en les nostres vides, ara s’ha fet imprescindible.

Destacar un aspecte que, encara que queda reflectit en l’estudi, ha estat el més cridaner i amb més consciència social: el compromís amb la societat, amb les persones i amb la sostenibilitat del planeta. I aquestes són les noves vies en les quals les marques es troben immerses, descobrint nous rols per a connectar amb els consumidors de la mà de valors com la transparència o l’ètica.